Kvantitativne metode header

Kvantitativne metode
Politike o zaštiti privatnosti

Koristeći web sjedište kvantitativne-metode.com slažete se da prihvaćate ove politike zaštite privatnosti. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koji su na snazi.

Ukoliko nas kontaktirate i/ili nam pošaljete određene informacije, dokumente i datoteke koje sadrže Vaše osobne podatke, ili podatke trećih osoba (recimo onih koje ste izmjerili), sve podatke čuvamo u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, te pravilima struke. Podaci se ne prosljeđuju trećim stranama.

Međutim, koristimo aplikacije trećih strana poput onih Googleovih za prikaz statistike posjećenosti ovog web sjedišta. Treće strane mogu Vaše podatke prikupljati i obrađivati u skladu s Vašim odobrenjem koje ste im dali prilikom izrade korisničkog računa kod njih.

Ostavljanjem svojih kontakt podataka dajete nam dozvolu da Vas kontaktiramo u vezi usluga i proizvoda koji su povezani s ovim web sjedištem.

Ukoliko se slažete s navedenim politikama, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite.